New In: Nike Air Max Thea

schoen1

 

Hee, ik heb laatst een nieuw paar schoenen gekregen , namelijk de Nike Air Max Thea. Zoals je kunt zien heb ik ze in de kleur donker blauw met roze en mintgroene accenten de meest onlogische kleuren combinatie die ik ooit zelf zou kopen, maar toch vind ik het geheel wel leuk. Vandaag laat ik jullie meer zien van mijn nieuwe aanwinst.

schoen8

 

schoen 5

Doordat de schoenen heel erg druk zijn wist ik niet gelijk hoe ik ze zou combineren, maar ik denk dat je met een spijkerbroek en een niet al te druk shirt wel goed zit .Ook vind ik het ‘ombre’ effect, dus hoe kleuren in elkaar overlopen erg apart maar dat maakt ze natuurlijk niet minder leuk.De schoen zelf loopt erg lekker door het air gedeelte.

Om eerlijk te zijn vind ik de schoen wel leuk, maar twijfel ik nog een beetje omdat hij zo druk is. Wat vinden jullie en hoe zouden jullie ze combineren? Laat het me weten in de reacties!

xxx

18 gedachtes over “New In: Nike Air Max Thea

  1. Hoi, wat een super vette schoenen! Je kan het combineren met een mooie jeans en idd een shirtje of iets met een terugkerende kleur van de schoenen. Mijn dochter zou ze zoooo graag willen! Heb je enig idee waar ze zijn gekocht of waar ik ze nog zou kunnen kopen? Ik hoor het graag! Echt te gek!

    Geniet er van en alvast bedankt!

    Groetjes Rosa

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben verliefd op de schoenen.😍 Over het combineren moet je niet veel nadenken. De schoenen zijn roze en groen dus ik zou gelijk denken aan een zwarte broek met een licht roze of licht groen T-shirt of sweater.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik vind ze echt leuk, je kan ze sowieso combineren met een spijkerbroek en een shirtje die in De kleur van je schoenen terugkomt of met een zwarte sweater? 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie