11 dingen die je met vaseline kunt doen

We kennen het serieus allemaal, we hebben er waarschijnlijk allemaal wel een potje van in onze badkamer liggen, namelijk vaseline. Maar wist je dat je het voor veel meer dingen kunt gebruiken dan alleen op droge plekjes smeren. Nieuwsgierig? lees dan vooral verder!

1.  Als je eerst lippenstift aanbrengt en vervolgens vaseline, dan krijg je een lipgloss effect.

2. Smeer wat vaseline op de plekken waar je je parfum spuit, je parfum zal daardoor langer blijven zitten.

3. Je kunt vaseline als vervanger gebruiken van make-up remover.

4. Soms heb je ritsen die heel moeilijk open en dicht gaan, als je er wat vaseline op smeert gaat dat in het vervolg veel beter.

5. Soms zit een ring zo strak om je vinger dat je hem niet meer van je vinger afkrijgt, gebruik dan vaseline zodat je hem pijnloos kunt afdoen.

6. Je kunt vaseline gebruiken om je wenkbrauwen in model te houden.

7. Als je een potje hebt wat niet makkelijk open gaat kun je wat vaseline op de ‘hals’ van het potje smeren en de dop zal er in het vervolg moeiteloos afgaan.

8. Je kunt vaseline als handcrème gebruiken.

9. In de winter is het handig om een laag vaseline op je gezicht te smeren voordat je nar buiten gaat, zo voorkom je dat je huid droog wordt.

10. Als je vaseline mengt met wat zeezout of suiker dan heb je je eigen scrub.

11. Smeer voordat je gaat slapen een dikke laag vaseline op je voeten en doe er sokken overheen. De volgende dag zullen je voeten super zacht aan voelen.

Dit waren dan alweer de 11 dingen die je met vaseline kunt doen. Gebruik jij je vaseline al op een van de manieren die ik in dit artikel heb opgenoemd?

29 gedachtes over “11 dingen die je met vaseline kunt doen

  1. Leuk! Als je schoenen knellen kan je ook Vaseline aan de binnenkant van je schoen smeren en een beetje op de plaats op je voet waar ze knellen en opgelost! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie