Zo blijft je kleding langer mooi

zo blijft je kleding langer mooi

Iedereen wil natuurlijk zijn kleding zo lang mogelijk mooi houden, dat doe je natuurlijk door goed met je kleding om te gaan, daarom deel ik vandaag 7 tips om je kleding langer mooi te kunnen houden.

Hangen of vouwen

Hang kleding met rekbare stof zo min mogelijk op, als je dat doet dan lubbert de stof snel uit waardoor je kleding stuk er sneller uit gaat zien.

Wassen

Dit is de meest voor de hand liggende tip maar was je kleren zo min mogelijk,  het wassen van je kleren zorgt ervoor dat het sneller slijt en uit vorm raakt.

Deodorant 

Probeer zo min mogelijk deodorant op je kleding te krijgen, deodorant kan zorgen voor vlekken zorgen maar het kan ook voor gaten zorgen in je kledingstuk.

Hou je kleding uit de zon

Tegenwoordig hebben veel mensen een kleding rek, zorg ervoor dat die op een donkere plek staat omdat door de zon de kleur van je kledingstuk kan vervagen.

Ritsen en knopen dicht

Probeer ervoor te zorgen dat de knopen en ritsen zijn dicht zijn als je je kleding gaat wassen,  zo voorkom je dat door bijvoorbeeld de tandjes van de rits andere kledingstukken worden beschadigd.

Binnenste buiten wassen

Was je kleding binnenste buiten zodat de borduursels of opdrukken langer mooi blijven.

Gelijk schoonmaken

Als er een vlekje op je kleding komt is het belangrijk dat je het gelijk probeert schoon te maken, als je ermee wacht trekt de vlek in de kleding en is het veel moeilijker om de vlek eruit te krijgen.

xxx

Advertenties

23 gedachtes over “Zo blijft je kleding langer mooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s