Wat Doe Je Tegen Kringen Onder Je Ogen?

goede kringen

 

Hallo iedereen, vandaag ga ik jullie vertellen wat je tegen die vervelende donkere kringen onder je ogen kunt doen. (Het word veel verward met wallen, maar wallen zijn een uit bochting onder je oog naar buiten. Simpel gezegd het is niet het zelfde). Door die donkere kringen lijk je moe en zie je er minder verzorgd uit. Maar na het lezen van dit artikel weet je wat je er tegen kunt doen.

Lepels

Je krijgt donkeren kringen onder je ogen als je weinig slaapt en/of als je veel stress hebt. Een van de dingen die je kunt doen is twee koude lepels op je ogen leggen, leg de lepels een uur in de koelkast (niet de diepvries) en  leg ze daarna op je ogen, tot dat ze zijn afgekoeld. Wat niet werk maar wat veel mensen zeggen is dat ijs werkt, dat is maar een fabeltje, je huid onder je ogen is heel gevoelig en ijs zal hierbij niet helpen.

Komkommer en theezakjes

Wat je ook kan doen is speciaal oog serum gebruiken, maar Komkommer en afgekoelde thee zakjes helpen ook.

Geen dag crème

Smeer je dagcrème niet onder je ogen, de creme gehydrateerd. De huid onder je ogen is vrij dun en zal daarom het vocht opnemen wat als gevolg heeft dat je wallen krijgt.

Slaap op je rug

Als je op je zei- of buik slaapt zakt er vocht meer richting je ogen, maar als je op je rug slaapt dan zal dat minder snel gebeuren.

Drink genoeg water

Net zoals voor de rest van je huid is het goed om veel water te drinken, omdat je huid daarvan egaler en mooier wordt.

Camoufleren

Als de bovenstaande tips niet werken kun je altijd je wallen proberen te verbergen met make-up, hierdoor verdwijnen de kringen niet, maar worden ze minder zichtbaar.

xxx

8 gedachtes over “Wat Doe Je Tegen Kringen Onder Je Ogen?

Plaats een reactie