REVIEW: FESTIVALZONNEBRIL

 zonnebril.jpg

Festivalzonnebril.nl is een moderne webshop op het gebied van goedkope en trendy festival zonnebrillen. De webshop is ontstaan uit het feit dat er nauwelijks een goedkope zonnebril op internet te vinden was. In de webshop vind je veel verschillende monturen, ze hebben redelijk veel keus dus een grote kans dat jij daar kunt slagen! Van de webshop hebben we een zonnebril mogen uitkiezen die we in dit artikel voor jullie gaan reviewen.

Van de webshop hebben wij de  clubmaster revo-matt black silver en de scandinavian-transparant white blue mogen ontvangen. De zonnebrillen komen in een klein brievenbus pakketje, dus je hoeft niet thuis te zijn als ze worden bezorgd.

revo-matt black silver

Wat ik echt onwijs leuk vind aan deze zonnebril is dat hij eigenlijk gewoon basic zwart is, maar door de zilver gespiegelde glazen vind ik dat je een heel leuk effect krijgt. De zonnebril voelt stevig aan en ik denk dat iedereen deze zonnebril wel kan hebben.

zonnebril Yasmine
scandinavian-transparant white blue

Ik vind het erg mooi dat de glazen niet precies de zelfde kleur blauw zijn, maar dat het  overloopt. Deze zonnebril voelt ook stevig aan en is leuk verbonden met het andere glas. De bril valt niet te groot en is leuk te combineren.

bril marit.jpg

 

Naast de zonnebrillen die we in dit artikel aan jullie hebben laten zien heb je zeker nog veel andere modellen van cat-eye tot ronde zonnebrillen, het is het dus zeker waard om een keer een kijkje te nemen!

xxx

 

 

 

Advertenties

6 gedachtes over “REVIEW: FESTIVALZONNEBRIL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s