Moschino Fresh Couture

 

 

Hi guys, ik denk dat iedereen dit Moschino luchje wel kent. Het luchtje staat bekend om de aparte verpakking in de vorm van een schoonmaak product. Door de frisse geur is het luchtje perfect voor in het voorjaar. In dit artikel vertellen we jullie meer over deze parfum.

 

De verpakking waar de parfum in zit is heel chique. Het doosje heeft een gouden detail en grote zwarte letters, verder is het doosje helemaal wit. De verpakking van het luchtje zelf is daarin tegen wel heel opvallend, het is namelijk in de vorm van een schoonmaak product.  Het idee van de verpakking is dat ze het zo alledaags mogelijk willen houden en dat is hun zeker goed gelukt. Wat wij stiekem wel jammer vinden is dat je het luchtje niet met de ‘spray kop’ kunt op spuiten, maar dat het alleen een dop is. Als je die dop er af haalt is de spray klaar voor gebruik. We vinden dat de verpakking heel origineel is een een mooie verhouding heeft tussen luxe door de doos en het gewone alledaagse door de vorm van de flacon. Zeker een aanwinst voor in je collectie.

 

Zoals de naam al zegt ruikt het luchtje erg fris, hij blijft goed zitten en is goed aanwezig. Voor een eau de toilet is de geur na dat je hem op spuit sterk aanwezig, later op de dag kun je hem nog subtiel ruiken. Het is een geur die je dagelijks kunt dragen en is dus bijvoorbeeld perfect voor naar school of naar werk.

img_6359

 

top 

Mandarijn, bergamot-akkoord en ylang ylang

Hart

Frambozen, fluweelachtig akkoord van witte pioenrozen en osmanthus

Basis

Sensuele lichte houtsoorten, witte patchouli en ambroxan

We zijn helemaal verliefd op deze geur en vinden het daarom ook zeker een must-have. De parfum is fris en dagelijks draagbaar, kortom een aanwinst voor je collectie.

snapseed-1

€ 39,95 – 30 ml – Luxe parfumeries

Wat vinden jullie van de verpakking?

xxx


19 gedachtes over “Moschino Fresh Couture

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s